Buggish :D

Jag var inne i mitt hemstall och provade att bugga mig ut, och det gick perfa efter en del försök! När jag väl var ute så såg man ingen person alls, man var helt ensam...
 
Det såg lite weird ut, haha..
 
 
Jag provade att springa till SGB för att se om stallen såg lika muppade ut, och om det också var tomt där..
 
 
 
Men hos Steve var stallen som vanligt, och paddocken var tom.
 
 
Även i Silvergladebyn var det tomt.
 
Jag sprang tillbaka hem till Vingården, för att undersöka buggen lite mer..
 
Eftersom Snowriver fortfarande stod i hemstallet som jag inte kunde komma in i, så kom jag på att ifall jag startade ett race så skulle han automatiskt förflyttas till mig.
 
 
Vi red iväg för att undersöka andra delar av Jorvik.
 
Vi kom till ridhuset, och där var det också tomt. (förvånande, huh? >.<)
 
Vi tävlade några banor i ridhuset, eftersom vi fick vara ostörda där.
 
 
Efter det red vi hem igen, för att kolla närmare på stallet.
 
 
 
 
WEIRD!
 
Efter det beslöt vi oss för att gå in i hemstallet igen, för att sedan komma ut på andra sidan igen (utan buggen).
 
Och sen, kom vi ut igen och såg ÄNTLIGEN lite folk! yay!
 
Well, detta var ju minst sagt en lite annorlunda kväll... but funny!
 
// Holly Lighthill

GLAD PÅSK DEARS!

Glad påsk alla, many whishes from me and Snowriver!!!
ps. idag blir det dålig uppdatering från min sida. ds.
 
 
// Holly Lighthill

FC 22:00

Omajgaaad, firgroves championat var det roligaste I've never done! :D Det regnade, blixtrade, åskade och flera träd föll ner, stockar som rullade, hamnarbetare som gick förbi, grävskopor som man krockade i... ja ni fattar! Det blev också ännu läskigare att köra det eftersom det var "natt"!
 
Jag fick en hyfsat dålig start, och jag krockade många gånger med byggarbetare, staket m.m. Men även lite tur vid flera långa hopp fick jag, d.v.s. att jag inte fick farligt fall även fast jag verkligen kunde fått det :D Jag slutade som tvåa, happy!!! :DDD
 
Bildbomb från championatet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Holly Lighthill

FG championat strax :D

YAYY, jag loggade in nyss och tydligen så ska Firgroves championat vara kl 22:00 idag! Det blir min första omgång, eftersom jag inte har varit inloggad de andra gångerna det har varit. Om det är en testrunda eller ej vet jag inte, men kul ska det bli! :DD
 
 
 
// Holly Lighthill

Dagliga uppdrag på fredagar

Jag hjälpte till lite på vingården och i gyllenåsarnas dal med dagliga uppdrag idag. Rekommenderas starkt att göra alla dagliga på fredagar, man får sjukt mycket money! :D
 
 
 
 
Före:
 
Efter:
 
money, money money...
 

// Holly Lighthill

Extremt failat GC 20:00!

GC 20:00 blev extremt failat för mig, tror jag aldrig failat så mycket! Jag krockade med hamnarbetare, fågelskrämmor, snubblade i saker, red in i andra saker OSV... Sjukt mycket fail haha!
 
 
 
 
 
 
Fick inte bild på alla fails, men kanske lika bra det... ;)
 

// Holly Lighthill

Grupptävlings-bugg :3

Jag och några till var i en grupp och tävlade tävlingar i ridhuset igår. Vi "buggade" så att man skulle se hela manegen medans vi tävlade. Lite svårare blev det, men det blev ändå mycket roligare när man tävlade på detta sett haha! 8D
 
 
 
Många kan säkert redan denna "bugg", men whatever c8
 
// Holly Lighthill

The horses are... gone!

Yes, du läste rätt! Nu har hästarna som invarderade ens hemstall förra vecka försvunnit! *yay!*.
 
forever alone i stallet... xD
 
// Holly Lighthill

Ny skylt?

What, jag var vid valedale sjön nyss och upptäckte den här skylten...
 
 
Antingen så har skylten funnits där ett tag och så har jag blivit efterbliven (hehe), eller så är den ny! Jag har iaf inte sett den förut av vad jag kan minnas. Har ni? :3

// Holly Lighthill

Starstable, plz.

 
Åh, blir så frustrerad på det här! Jag svär, jag hinner inte ens vara inloggad i 3 minuter tills detta dyker upp igen.. just under mitt påskäggsletande! Händer det er också såhär mycket just nu, eller är det bara för mig? D:
 
// Holly Lighthill

Muren borta - nya vägar?

Jag red vid vingården, och upptäckte nyss att den stora flygande muren som kom med förra veckans uppdatering är borta! Nu har den ersatts med vägar och "stenade" områden!
 
 
 
 
 
 
 
Randomly! Vad tror ni det kommer bli på den här platsen? Jag tror att det är Billys blomsterträdgård! :3
 
// Holly Lighthill

Onsdagsuppdatering!

Det svåraste Championatet någonsin!

2013-03-27
Hejsan allihopa och glad påsk på er! Först och främst så vill vi tacka er för alla mail med t-shirt designs vi har fått! Ni är väldigt duktiga och ni har inte gjort det lätt för oss att välja ut de tre vinnarna.

Nya uppdrag: - Att samla påskägg är en Jorvikisk tradition. Börja med att prata med Felix i Silvergladebyn. Uppdragen är gömda så för att hitta alla måste du utforska vår kära ö! To collect Easter eggs is a yearly tradition on our beloved island. Begin with talking to Felix in Silverglade Village. The quests are hidden so in order to find them all you will need to explore Jorvik!
Påskägg! Hitta alla påskägg!
Nytt championat: - Det här nya championatet i Firgrove är förmodligen det svåraste och det roligaste championatet på Jorvik hittills!
Nytt championat i Firgrove! Nytt championat i Firgrove!
Nya träns: - Nya träns har kommit till Silvergladebyn och till Västkobbens Fiskeby!
Vi kan meddela er att den efterlängtade hästfunktionen kommer någon gång i April! Vi kommer komma med mer information snart så håll ett öga på nyheterna framöver!

Vänliga hälsningar, Star Stable-gänget

 
OMG, älskar uppdateringen! Ska bli kul med championetet i Firgrove :D Kul uppdrag också! Awesome att hästfunktionen kommer i april, jag läntar! Nu ska jag logga in, göra uppdragen och hoppas på att championatet i FG börjar strax! :3
 
// Holly Lighthill

New in!

Jag spenderade mina sista star coins på en tröja och en svansrosett till min "nya" outfit. (värst vad mycket outfit inlägg det blev idag, hehe). Hoppas bara att hästfunktionen inte kommer imorgon på onsdagsuppdateringen, haha då är jag i princip helt pank och kan inte köpa! :c Men, ändå så vill jag ju ha hästfunktoinen. blueeääh!
 
Anyway, här är det jag köpte! :D
 
 
 
Massor från SGB & Fiskebyn.. ;o
 
// Holly Lighthill
 

Det här med outfits..

När jag väl har skaffat en outfit på ss som jag känner mig nöjd med, så använder jag den i flera veckor.. *oppa holly style*. Okej, back to serious nu. Jag har så svårt att känna mig nöjd med en outfit, haha och när jag väl är nöjd med den jag har så behåller jag den länge, och när jag försöker skapa en ny outfit så blir den oftast bara... dålig! Är det så för er med?
 
Well, så nu har jag två outfits på ss som jag pendlar mellan att gilla/ogilla. Så, jag tänkte fråga er.. Vilken gillar du bäst?
 
Nr.1?
 
Eller nr. 2?
 
KOMMENTEEERAAA! :D
 
// Holly Lighthill

Hoppgalen ponny, ja...

... eller vad säger ni? Snowriver totally älskar att hoppa! Vi tog en ridtur runt Everwindfälten, och han kunde knappt bärga sig. Han försökte hoppa upp till luftballongerna, men det gick inte så bra.. oväntat, huh? ;)
 
 
 
 
 
Vi upptäckte även en picknickplats på en kulle som jag aldrig varit på. Otroligt fin utsikt där, believe me! :D
 
// Holly Lighthill

JAG GER UPP ;_;

Åhh, nu har jag försökt ändra inläggens & menyns position i för många TIMMAR! Och bara misslyckats! Ni får leva med att inläggen ser små ut ett tag framöver. Tydligen så kunde jag inte blogg.se så bra som jag trodde, åhåh.. :c.
 
// Holly Lighthill

Om mig!

Holly är mitt namn. En glad tjej och en riktig fighter är precis vad jag är. Never give up, är mitt motto. Engelska ord och uttryck kan ni räkna med att jag använder, that's my thing liksom 8D.
 
Det här är min första starstable blogg, haha så nu hoppar jag också på trenden och har också skapat en! :D Well, ifall man räknar bort Dark Swans klubb blogg (darkswan.blogg.se) så är det här min första i alla fall.
 
Nyligen var jag klubbledare i klubben Dark Swans, men haft samma ansvar som klubbägare en period nu eftersom klubbägaren har slutat. Tyvärr så lämnade jag klubben nyligen, eftersom det var alldeles för mycket oaktivitet osv.. och så hade jag själv inte tid längre till att ansvara över en klubb. Så nu är jag klubblös, och tänkte vara det ett tag till. I'M SINGLE BABY! :D
 
Story of Holly Lighthill:
I september 2012 anlände jag till ön Jorvik, helt utan några som helst förhoppningar. Det enda jag visste var att jag skulle få spendera min sommar, vinter och allt mer där. En häst vid namn Snowriver fick jag låna, och ta hand om under min tid i Jorvik. Vid senare tid fick jag lov att köpa honom för Tomas Moorland, för han tyckte jag hade tagit så bra hand om Snowriver! :D
 
Snowriver är min busiga sjuåriga lilla hingst som älskar att gallopera. Klättra gillar han också, precis som jag. woop!
 
Har ni några frågor, så tveka inte att fråga!
 
Här är lite bilder på mig och Snowriver:
 
 
 
 
// Holly Lighthill
 
 

Finally!

Äntligen är allt på plats! Eller tja, det mesta iaf. Ett bra tag tog det, men det var det nog värt. Designen och headern är tillfälliga, så bättre fixas inom kort.
 
Jag skriver ett inlägg om mig själv lite senare, men nu måste jag göra annat! :3
 
 
// Holly

RSS 2.0